Mens erger je niet is een van de spelletjes in Dorpspunt 't Blickvelt.
Mens erger je niet is een van de spelletjes in Dorpspunt 't Blickvelt.

Nostalgie in Dorpspunt ‘t Blickvelt in Woensdrecht

Algemeen

WOENSDRECHT - Al jaren organiseren enthousiaste vrijwilligers allerlei activiteiten in Dorpspunt ’t Blickvelt in Woensdrecht. Tijdens de inloopmiddagen wordt er altijd gekaart, ‘maar een ander spelletje is ook weleens leuk’ werd er tijdens zo’n middag vaak gezegd.

Erica Vogels liep al een tijdje rond met het idee om een spelletjesmiddag te organiseren en kwam uit bij het Dorpspunt. Samen met Mirian Goorden is ze rond de tafel gaan zitten om een middag te organiseren. En dit is gelukt.

Dus heb je zin om weer eens ‘ouderwets’ een spelletje te spelen, kom dan gerust langs. Er zullen allerlei bordspelletjes aanwezig zijn en ook de sjoelbak zal niet ontbreken. Natuurlijk mag een potje kaarten of gewoon lekker een bakje koffie drinken ook. De gezelligheid is het belangrijkste.

De eerste middag is op dinsdag 28 februari en begint om 13.30 uur. Daarna elke vierde dinsdag van de maand. Kom gerust eens langs in Dorpspunt ’t Blickvelt, Dorpsstraat 49 in Woensdrecht.

Het Dorpspunt is open op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Op woensdagochtend is het Dorpspunt open van 10.00 tot 12.00 uur en is er tijd voor een bakje koffie en een praatje met elkaar.

Voor meer informatie, neem contact op met Erica: 06-15399299 of Mirian: 06-81390749.