Podotherapeut Peter Uitterhoeve
Podotherapeut Peter Uitterhoeve Foto: Bep Tielemans

Podotherapie Uitterhoeve

verhelpt voetproblemen

HALSTEREN – Podotherapeut Peter Uitterhoeve kan niet wachten om te beginnen in het nieuwe gezondheidscentrum De Bank: “Een modern gezondheidscentrum, op een zichtlocatie midden in het dorp, met collega’s die elkaar aanvullen? Ja, dat sprak me enorm aan.”


Podotherapie Uitterhoeve is geen nieuwe naam in Halsteren. Al jaren helpen podotherapeut Peter Uitterhoeve en zijn team Halsternaren bij allerlei voetklachten, vaak ook nu al in samenspraak met de specialisten van Fysio Piessens. “Bij bepaalde klachten vullen we elkaar perfect aan”, zegt Peter Uitterhoeve, “bijvoorbeeld bij hielspoor is de shockwavetherapie van Fysio Piessens erg doeltreffend, zeker in combinatie met door ons gemaakte zooltjes.”

Een podotherapeut doet echter meer dan alleen zooltjes maken. Peter legt uit: “Wij zijn er voor alle voetklachten, en klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van de voet. Knieklachten, of lage rugklachten kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een afwijkende stand van de voet, en ook teenklachten kunnen we behandelen. Door een uitgebreid onderzoek, met ganganalyse en een 3D-scan van de voet kunnen we in veel gevallen iets betekenen. Ook voor mensen met diabetes staan we klaar. Dat laatste doen we samen met een medisch pedicure en met ondersteuning van de huisarts. Goed om te weten is dat vrijwel al onze zorg onder de aanvullende verzekering valt.”

Vanaf eind maart zijn Peter Uitterhoeve en zijn collega Manon Branderhorst op woensdag en vrijdag aanwezig in Gezondheidscentrum De Bank. Meer informatie op www.podotherapie-uitterhoeve.nl

Podotherapeut Peter Uitterhoeve
Podotherapeut Peter Uitterhoeve