Links Leony Grabijn en rechts Marleen van den Kieboom.
Links Leony Grabijn en rechts Marleen van den Kieboom. Foto: Aart van Bockel

'Eerst buurten, dan zorgen!'

HALSTEREN - Sinds 3 februari jongstleden is Buurtzorg Halsteren/Lepelstraat gevestigd in Gezondheidscentrum “De Bank” (voormalige Rabobank gebouw) in de Dorpsstraat te Halsteren.

Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie met meer dan 900 zelfsturende teams. Het Buurtzorg team Halsteren is een zelfsturend team en bestaat 11 jaar. Al het personeel is bevoegd en bekwaam. 

De verplegingszorg in de thuissituatie door het team van Buurtzorg Halsteren is heel divers: 

* Als u tijdelijk zorg nodig heeft omdat u ernstig ziek bent;

* Als u hinder ondervindt van handicaps of beperkingen.

* Schiet u zelfredzaamheid te kort dan kunnen wij u helpen met zelfstandig te blijven door aan te vullen met wassen, aankleden, structuur bieden, medicatie verstrekken, insuline toedienen, steunkousen aantrekken, wondzorg, katheterzorg, drain zorg, stomazorg et cetera. 


Luisterend oor

“Het startpunt voor thuiszorg en zelfredzaamheid is een luisterend oor bieden” zeggen Leony Grabijn en Marleen van den Kieboom. Dit vanuit het motto van Buurtzorg: 'Eerst buurten, dan zorgen!'

Wij willen altijd samen met de cliënt zoeken naar oplossingen. Wij zijn een klein team waarin de cliënt centraal staat. Het team werkt 24/7 en is altijd telefonisch bereikbaar. 


Contact zoeken met Buurtzorg Halsteren/Lepelstraat?
bel 06- 23941019 of mail naar:

halsteren@buurtzorgnederland.com

Dame links:      Leony Grabijn
Dame rechts:    Marleen van den Kieboom