Afbeelding
Foto:

Vital Health & Touch in De Bank

Orthomoleculair therapeut: Vital Health & Touch (VHT) Annelies van Ekeren-Suijkerbuijk is al zo’n 10 jaar als massagetherapeut en inmiddels ook als orthomoleculair therapeut werkzaam in Lepelstraat.  Vanaf 1 april 2023 is Annelies op dinsdag en woensdag in het gezondheidscentrum “De Bank” in Halsteren te vinden met de specialisatie “Orthomoleculaire therapie”.  


Maar… zij is ook bereikbaar via mobiel:
06- 51214913.


Werkwijze
Als orthomoleculair therapeut pakt zij de oorzaak gericht aan. De werkwijze van Annelies kent als startpunt de vraag: “Hoe gaat het nu?” Zo brengt zij, samen met u, het probleem in kaart. Dit noemt zij de “Foto”. Vervolgens kijkt Annelies wat er verder speelt en heeft gespeeld, terug in de tijd van nu naar vroeger. Zo komt de “Tijdlijn” in beeld. Op basis hiervan wordt er een compleet beeld van uw gezondheid gemaakt. Dit is de “Film”.


Behandelplan

Aan de hand van de film wordt gericht gewerkt aan het activeren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en aan het herstellen van verstoorde werkingsmechanismen, door middel van voeding, leefstijl, beweging, stress reductie, deep learning (inzicht), orthomoleculaire suppletie en reframing.
De keuze voor gezondheidscentrum “De Bank” is voor Annelies een logische. Hier kan zij met haar werkwijze perfect aansluiten bij en collegiaal samenwerken met de overige gezondheidsspecialisten binnen “De Bank”.





Afbeelding
Afbeelding
Annelies van Ekeren-Suijkerbuijk