Afbeelding
Foto:

BENU apotheek naar De Bank

Apotheker Monique Martens-van Motman is dagelijks in de BENU apotheek in de Gasthuisstraat te Halsteren te vinden. Vanaf medio april heeft deze apotheek ook in het gezondheidscentrum "De Bank” een ruimte gehuurd. Waar tot voor kort de kluis van de Rabobank was gesitueerd staat straks een afhaalautomaat voor geneesmiddelen. 


Hiermee wordt een al bestaande service nog makkelijker bereikbaar voor inwoners van Halsteren en omstreken. Tevens is in het BENU team geïnvesteerd. Een leefstijl apotheker en leefstijl apothekersassistent gaan op nog nader te bepalen dagen en tijden in het gezondheidscentrum op afspraak gezondheidschecks uitvoeren. Interesse? Laat het ons weten!


Gezondheidscheck

De BENU apotheek Halsteren is medeondertekenaar van het preventie akkoord binnen de gemeente Bergen op Zoom. De praktische uitwerking hiervan is bijvoorbeeld het aanbieden van gezondheidschecks met navolgende aandachtsgebieden: Bloeddruk; Cholesterolwaarden; Buikvet (BMI); Glucose/suikerwaarde.
De vijf pijlers van preventie (slaap, bewegen, stress, voeding en alcohol/roken) komen vanzelfsprekend bij de check ook aan bod! Het resultaat? Een handzaam boekje met de resultaten van de gezondheidscheck en een advies op maat.

De kosten bedragen € 30,-. Enkele verzekeraars (ONVZ en ASR) vergoeden de gezondheidscheck al. Andere verzekeraars (nog) niet.
Het team van de BENU apotheek blijft vanzelfsprekend aanspreekbaar voor advies en blijft vragen rond gezondheid, verzorging, medicijnen en hulpmiddelen als vanouds op professionele wijze beantwoorden.


Heb je een vraag? Loop even binnen!


Monique Martens-van Motman