Pieter en Sonja staan aan de basis van Fysio Piessens.
Pieter en Sonja staan aan de basis van Fysio Piessens. Foto: Els Rommers

Fysio Piessens blijft ontwikkelen

HALSTEREN - Sinds de oprichting van Fysio Piessens in 2006 heeft de groei van de praktijk eigenlijk nooit stilgestaan. “We willen blijven ontwikkelen”, geven oprichters Pieter Piessens en Sonja Nuijten te kennen. “Daarom investeren we zowel in onze patiënten als in kennisverdieping. Tenslotte willen we zoveel mogelijk mensen van hun klachten afhelpen."


“In onze praktijk in Halsteren, nu gevestigd in Gezondheidscentrum De Bank, werken inmiddels 13 therapeuten en 3 secretaresses”, vertelt Sonja die vanaf dag één als praktijkondersteuner zorgt dat achter de schermen alles op rolletjes verloopt. “Iedere behandelaar heeft een specialisatie of is daar mee bezig, zoals geriatrische, oedeem-, kinder- en kaakfysiotherapie. Daarnaast kun je bij ons terecht voor echografie, shockwave en ben je welkom voor medische of preventieve fitness onder professionele begeleiding.”

"Persoonlijke ontplooiing vind ik belangrijk, maar ook als praktijk wil ik de nieuwste behandelmethodes kunnen bieden”, vult Pieter aan, die zich gespecialiseerd heeft in manuele en handtherapie. 

"Dat geldt voor zowel Fysio Piessens, als voor ons Paramedisch Centrum in Steenbergen. Tevens merken we dat de focus verandert. Doordat we steeds ouder worden, groeit de behoefte aan geriatrische zorg. Om daarin te voorzien werken we nauw samen met het Bravis Ziekenhuis voor pre- en postoperatieve revalidatie, COPD klachten, reumatische aandoeningen en nog veel meer. Patiënten hebben veel baat bij de therapieën die wij bieden. Onder specialistische zorg scharen wij ook persoonlijke aandacht. Wil je begrijpen waar een klacht vandaan komt, moet je je verdiepen in de betreffende patiënt en met hem of haar samenwerken. Want uiteindelijk willen we hetzelfde: zo snel en goed mogelijk resultaat!”


Fysio Piessens, Dorpsstraat 63, 4661 HM Halsteren, 0164-684044, info@fysiopiessens.nl, www.fysiopiessens.nl