Afbeelding
Foto: Starworks Studio

Technolia naar Ossendrecht

Algemeen

OSSENDRECHT – Op zaterdag 18 maart wordt er in Café de Snor een techno feest georganiseerd, genaamd Technolia. De organisatoren hiervan zijn Dj The Bridge Man en Catestar Events uit Huijbergen. Normaal organiseren ze dit soort events door het hele land maar aangezien er hier steeds meer voor jongeren te doen is willen ze het event hier een poging geven. 

Pascal Brugman (41) draait onder de naam ‘The Bridge Man’ en is afkomstig uit het oosten van Nederland. Hij raakte al snel gefascineerd door de elektronische muziek. In zijn tienerjaren begon hij met het bezoeken van verschillende dance events, van hardcore tot later ook hardstyle en techno. Maar hij ontdekte de fotografie en het filmen. Net voor de coronamaatregelen wilde hij wat anders gaan doen en begon met oefenen achter de draaitafels. In Bergen op Zoom zette hij samen met zijn vrouw een live stream studio op om toch wat te kunnen organiseren nu alles op slot zat. Hier ontdekte Pascal dat hij toch richting de techno wilde gaan. Hij stond dan ook op de livestream van Technolia flink te knallen. Nadat alles weer open mocht, vertoonde hij op de radio in Waddinxveen zijn kunsten en ook bij Club Magistrat in Den Haag vlogen de harde bassen het publiek om oren. The Bridge Man zal dan ook op Technolia twee sets draaien, de opening en de afsluiting!

Artiesten 

Voor Technolia namen Cate en Pascal contact op met verschillende artiesten uit Nederland en zelfs ook met de vrouwelijke dj Allures uit België. Zij draaide onder andere al op Tomorrowland en Mysteryland. Verdere artiesten zijn Perry Owens, Roy de Best, CoSmooth, JacknJeff en Ian Barras. Dit belooft een geweldig feest te worden met zo’n line-up.  

“Er komt in Café de Snor zelfs een lasershow gedurende het event. We hebben ook Dave van DD-rent gevraagd wat extra spullen neer te zetten. De entreeprijs houden we erg laag, zo is het ook voor bezoekers met een klein budget betaalbaar. We beginnen al om 18.00 uur en het duurt tot 02.00 uur.” 

Kaartjes zijn per direct te verkrijgen voor 5 euro exclusief servicekosten. Scan hiervoor de code op de poster om naar de ticketprovider te gaan. Let op: er is een beperkt aantal kaarten dus wees op tijd. Voor meer informatie, bezoek het facebookevenement Technolia. 

Technolia
The Bridge Man
Technolia