Petanque schilderij
Petanque schilderij Foto: J. Vermue

Opening jeu-de-boulesbanen Woensdrecht

Algemeen

WOENSDRECHT - De geheel vernieuwde en uitgebreide jeu-de-boulesbanen achter ’t Blickvelt gaan officieel geopend worden. De officiële opening vindt plaats op dinsdag 21 maart aanstaande om 14:00 uur aan Dorpsstraat 49 te Woensdrecht door de wethouder sportzaken van de Gemeente Woensdrecht. Geïnteresseerden zijn daarbij van harte welkom, waarna het afgesloten wordt met een drankje voor iedereen.

Het leven is een spel.

Liefhebbers kunnen gebruik maken van drie nieuwe professionele banen op wedstrijdformaat. Compleet met zitbanken, schuilhokje en picknicktafel. Dit te midden van een siertuin, met rondom biologische fruitbomen. Ideaal om het spel goed te beleven en zich thuis te voelen.

Jeu-de-boules is een voor iedereen die in de gezonde buitenlucht samen wil zijn. Het houdt de spieren wat losser en vereist matige inspanning. Een goede afwisseling in het dagelijkse leven. Gezelligheid staat voorop. Het is makkelijk aansluiten bij het clubje. Af en toe spelen we een onderlinge competitie.

Toegankelijk

De jeu-de-boulesbanen zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met een rollator. Spelen is geheel gratis. Dorpspunt ’t Blickvelt biedt de gelegenheid tot het nuttigen van een drankje (voor eigen rekening) en/of toiletgebruik.

Informatie

Wilt u eens informeren en/of meedoen? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Voorlopig is men elke maandag, dinsdag en woensdag bezig van 13:30 – 16:00 uur. Andere dagdelen zijn ook mogelijk. Zie ook de Woensdrechtse Senioren Gids, uitgave 2023.

Graag tot ziens op de officiële opening op dinsdag 21 maart. J. Vermue, telefoon: 0164-620283.