Pierre Buurstee
Pierre Buurstee Foto: Dennis van Loenhout-www.devl.nl

Het eerlijke verhaal van Buurstee Advies

HOOGERHEIDE – Wie zich wel eens via internet informeert over verzekeringen heeft zich misschien ook wel eens afgevraagd waarom je nog een tussenpersoon zou inschakelen. Buurstee Advies heeft het antwoord: omdat je van een tussenpersoon het eerlijke verhaal hoort.


Als het zou kunnen, zou niemand meer een verzekering afsluiten: je betaalt immers premie voor iets wat je zelden – of zelfs nooit – nodig hebt. Daarom lijkt het ook zo aantrekkelijk om via internet een verzekering af te sluiten: je kunt alles vanuit je luie stoel regelen. “Maar dan heb je schade en moet je alles zelf regelen, schadeformulier invullen, bellen naar het callcenter, noem maar op. Uiteindelijk wordt je schade afgewikkeld maar dan hoor je later ineens dat je veel meer premie gaat betalen omdat je bent teruggevallen in schadevrije jaren. Dat je minder kwijt zou zijn geweest als je de schade voor eigen rekening had genomen wordt niet verteld. Of stel dat je auto wordt geraakt door iemand die doorrijdt, dan staan wij iemand ook bij om te kijken of de schade ergens te verhalen is, zoals bij het Waarborgfonds”, vertelt Pierre Buurstee van Buurstee Advies.

“Op die momenten maken wij als tussenpersoon het verschil. Wij adviseren onze klanten en nemen ze de zorg van een schade uit handen."


Onafhankelijk

Buurstee advies is een onafhankelijk, servicegerichte tussenpersoon die betrouwbaarheid als hoogste prioriteit heeft, en met twee voeten in de lokale samenleving staat. Pierre Buurstee zegt: “Koop lokaal geldt natuurlijk ook voor je financiële producten”. Wij investeren terug in de gemeente en steunen allerlei lokale verenigingen. Daarnaast sponsoren wij bijvoorbeeld het Brabantse Wal Festival, de schaatsbaan en de Ossendrechtse KPJ. Allemaal initiatieven die het wonen in de gemeente Woensdrecht leuker maken.” Ook op andere manieren levert Buurstee Advies een bijdrage aan de leefbaarheid van het dorp. “Naast de geldverstrekkers die wij al aanbieden voor hypotheken, kunnen wij sinds kort in samenwerking met de Rabobank ook hun hypotheken aanbieden. Ook kunnen wij mensen met een bestaande Rabobank-hypotheek helpen. Iedereen kan hier altijd gewoon even binnen lopen”


Misvatting

Als het gaat om verzekeringen en hypotheken is het eerlijke verhaal altijd het beste verhaal, vindt Pierre Buurstee: “Wij vertellen onze klanten het eerlijke verhaal. Omdat wij onze klanten en hun persoonlijke situatie kennen is dat voor de één de laagste premie en voor de andere uitgebreidere voorwaarden. Zo kunnen wij onze klanten de zorgen uit handen nemen, ook bij lastige situaties als scheidingen of overlijdens. Pierre Buurstee zegt tot slot: “Het is echt een misvatting dat verzekeren via een tussenpersoon duurder is. Vrijwel altijd zijn wij in premie en voorwaarden concurrerend met andere directe verzekeraars en door onze ervaring en kennis bespaar je als klant veel tijd en uiteindelijk daarmee ook geld.”