Enthousiast zingen bij het Krekelkoor in Huijbergen.
Enthousiast zingen bij het Krekelkoor in Huijbergen. Foto: Starworks Studio

Koor zoekt Mini Krekels erbij

Algemeen

HUIJBERGEN - Het Krekelkoor in Huijbergen bestaat 51 jaar. Denise Mulders leidt dit koor alweer 26 jaar. Bij het Mini Krekelkoor is plaats voor nieuwe Krekels.

Denise Mulders begeleidt het Krekelkoor met veel plezier: “Voor dat het Mini Krekelkoor werd opgericht begonnen we met workshops op Basisschool Ste. Marie. Dit was zo’n succes dat we dus ook een Mini Krekelkoor gingen oprichten. Deze groep is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar die van zingen houden. Spelenderwijs leren ze dit, door muziek, zang en beweging te combineren. De basis begint bij het gevoel krijgen met het ritme en de maat van de muziek, door bijvoorbeeld te klappen. Maar ook met liedjes zoals de zevensprong of hits van Kinderen voor Kinderen. Het belangrijkste is dat de kinderen er ook plezier in hebben. Het is niet alleen voor de kinderen uit Huijbergen bedoeld, maar uit de hele omgeving. In het krekelkoor met de wat oudere kinderen komen ze bijvoorbeeld ook uit Essen, Wouw en Ossendrecht.” 

‘Helaas worden kinderen ook ouder’ merken ze bij de Krekels, dus kunnen kinderen zich weer aanmelden omdat er weer ruimte is. 

De Mini Krekels oefenen elke maandagavond in MFC De Kloek van 18.30 tot 19.00 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met Denise Mulders op telefoonnummer 06-20158092.

Krekelkoor
Krekelkoor
Krekelkoor
Krekelkoor
Krekelkoor
Krekelkoor
Krekelkoor
Afbeelding
Krekelkoor
Krekelkoor