Afbeelding
Foto:

Katertjes- en poezenbal Tivoli

HALSTEREN - Traditiegetrouw vindt op maandag met carnaval in Halsteren het Katertjes- en poezenbal plaats. Op 20 februari vanaf 14.00 uur staat café-zaal Tivoli aan Dorpsstraat 84 in het teken van dit kinderbal. 

De prins en zijn gevolg zullen in de loop van de middag langskomen. Om dit kinderbal nieuw leven in te blazen wordt aan Spinolen om steun gevraagd. Met donaties wordt het mogelijk om ook volgend jaar het Katertjes- en poezenbal weer te kunnen opstarten. 

De organisatoren willen een clown en grimeur laten komen en een prijsloopwedstrijd voor de kinderen op poten zetten. Ook willen ze de katertjes en poezen trakteren op een frietje met een snack. 'Mocht u iemand kennen die kan grimeren of een clown weten, alle informatie is welkom.' Het prijslopen wil men in vier categorieën verdelen zowel voor de katertjes als de poezen. Namelijk de leeftijd van 1 jaar tot en met 5 jaar en van 6 jaar tot en met 10 jaar. Ook zijn nog dweilbandjes welkom om de middag op te vrolijken. 'Dus dweilbandjes hebben jullie tijd en zin meld je aan om er een gezellige middag van te maken.'

Dit alles kost geld en daarom worden er donaties en sponsoren gezocht om het kinderbal mee mogelijk te maken. Aanmelden kan bij Rian van Vlimmeren van café-zaal Tivoli, Adrie Jonkers, e-mail: a3.jonkers@ziggo.nl of bij Nancy van Nispen, Jannelandeweg 11 in Halsteren: 06-14139344, e-mail: nancyvannispen@hotmail.com. Nancy is tevens de contactpersoon voor mensen met vragen.

Afbeelding
Katertjes en poezenbal