Afbeelding
Foto: Starworks Studio

‘Landschappen van het Grenspark’

Algemeen

OSSENDRECHT - Van 23 januari tot en met 26 februari is er een fototentoonstelling ingericht in de Brasserie van het Abdijbos. Deze foto’s zijn allemaal genomen in het Grenspark Kalmthoutse Heide. 

Mark Mertens is dan ook erg trots dat hij zijn foto’s mag laten zien in de expositieruimte: ‘’Voor het eerst krijg ik de kans om mijn werk ten toon te stellen in de Volksabdij. In het verleden mocht ik al exposeren in het bezoekerscentrum ‘De Vroente’ en het Arboretum te Kalmthout.” In 2020 was hij de winnaar bij de fotowedstrijd ‘Stilte in beeld’ van het Grenspark. Mark vertelt: “Ik trek er graag op uit in de natuur om de mooiste plekjes in de regio te ontdekken. Deze plekken leg ik dan ook vast met mij camera. Met deze tentoonstelling laat ik de schoonheid van dit uitgestrekte stiltegebied zien. Ooit ben ik begonnen met fotografie en ben hierin lessen gaan volgen in Berchem. Ook heb ik fotografiereizen gemaakt naar Finland, Schiermonnikoog, Zuid-Afrika en Zwitserland. Diverse workshops hebben mijn beeld verder ontwikkeld.” 

De tentoonstelling in de Brasserie van het Abdijbos is te bezoeken op maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag tot en met zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Mark zou het op prijs stellen als mensen die de tentoonstelling bezocht hebben zijn gastenboek even tekenen. 

Tentoonstelling foto's van het Grenspark in de Brasserie op de Volksabdij.
Tentoonstelling Grenspark