Afbeelding

EHBO cursus Huijbergen

Algemeen

HUIJBERGEN - Bij voldoende belangstelling zal EHBO-vereniging Huijbergen, eind februari/begin maart 2023, een nieuwe EHBO-cursus voor beginners starten. 

Deze cursus bestaat uit EHBO, verbandleer, hartreanimatie, EHBO bij kinderen en het bedienen van een AED. De EHBO cursus bevat een theorie gedeelte dat men thuis op de PC (E-learning) in eigen tijd en tempo kan leren. Daarna volgt een aantal praktijkavonden. Het geheel wordt afgesloten met een officieel examen.

De cursus begint met een informatie/opkomstavond waar men een password voor de theoriecursus krijgt. De praktijklesdata zullen op die avond in overleg met de instructeur bepaald worden. De praktijklesavonden worden gehouden in de Kloek in Huijbergen. Deze starten om 19.30 uur. 

Voor wie denkt dat EHBO niet belangrijk is: 80% van alle ongelukken in Nederland gebeurt gewoon thuis. Wil je meer informatie of jezelf opgeven voor deze cursus; bel/mail dan: Jacqueline Bakker, tel. 0164-646209, e-mail: jcm.bakker@icloud.com of naar Rebecca Ribbers, tel. 0164-642555, e-mail: fam.ribbers@kpnmail.nl