Vastenavendbeurs 't Veldteke traditie

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 28 januari houdt Verzamelklup ’t Veldteke weer haar vastenavendbeurs. Traditiegetrouw op dezelfde dag als het neuzebal. 

De vastenavendbeurs wordt gehouden in de grote zaal van Den Enghel aan de Grote Markt. Iedereen is van harte welkom van 12:00-16:00. De leden van 't veldteke staan weer klaar met al hun dubbele vastenavendmateriaal. Er kan gekocht, verkocht en geruild worden. Uiteraard zijn de leden zelf ook nog opzoek naar het een en ander. Dj's Vie&Niel luisteren deze midda muzikaal op.

Zij draaien de vinylplaatjes van de Vastenavendliedjes en de originele nummers daarvan. Zij zorgen ervoor dat we helemaal in de vastenavend stemming komen.

Te koop

Een aantal jaar geleden brachten we het bonneboekske uit. In dit boekje kun je alles te weten komen over de geschiedenis van de leutneutbon en de bonnen tevens mooi opbergen. Het is een waar verzamelitem geworden. Mocht je het nog niet hebben? Het boekje is nog te koop op onze vastenavendbeurs. Insteekhoesjes/jubileumbonnen hebben we ook nog voldoende op voorraad.

We zien u graag 28 januari in Den Enghel

Tot dan!