AED bij EHBO
AED bij EHBO Foto:

OSSENDRECHT - EHBO Ossendrecht biedt een door het Oranje Kruis erkende cursus Eerste Hulp aan. Een nuttige tijdsinvestering om de medemens te kunnen helpen.

Deze cursus bestaat uit 16 lessen van 2 uur. Hierbij leert u op een simpele manier eerste hulp verlenen, letsels herkennen en behandelen. U kunt makkelijker met situaties omgaan, onder het motto: leren – doen – durven.

De cursus wordt afgerond met een officieel examen, waarbij er getoetst wordt of u de handelingen beheerst. De stof is zodanig dat jong en oud dit kan leren. Geen moeilijke of medische termen in de leerstof, het accent ligt op het handelen. Tegenwoordig is reanimatie, het bedienen van een AED en Eerste hulp aan Kinderen een onderdeel van deze cursus.

Praktisch: Duur cursus: 32 uur; Aanvangsdatum: 26 januari 2023; Lestijd: donderdag 20.00 – 22.00 uur; Locatie cursus: De Boulevard in Ossendrecht; Investering: € 140,– voor particulieren. De prijs is inclusief lesboekjes, oefenmateriaal, examengeld en contributie voor het lopende cursusjaar, dat loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het diploma is 2 jaar geldig.

Opgeven kan via website; https://ehbo-ossendrecht.nl

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u contact opnemen met het  secretariaat: secretaris@ehbo-ossendrecht.nl

cursus EHBO