Afbeelding
Foto: NICKFRANKEN.COM

MollerJuvenaat: dé school voor jou!

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Nog even en dan is het eindelijk zover … je gaat naar het voortgezet onderwijs. En dat betekent niet alleen een nieuwe school met nieuwe vakken, maar ook nieuwe docenten en natuurlijk nieuwe klasgenoten. Spannend, maar vooral heel erg leuk!

Denk jij graag zelf mee over wat je wilt leren en hoe je dat doet? Durf jij je eigen keuzes te maken? En heb jij minimaal een mavo/havo-advies? Dan zit je als havo-, atheneum- of gymnasiumleerling bij het MollerJuvenaat goed. We leggen je graag uit waarom!

 

Jij wordt gezien

We kijken naar jou als uniek persoon met eigen talenten, achtergrond en ontwikkelpunten. We gaan op ontdekkingstocht naar wat het beste past bij jou. En bieden je de ruimte om je eigen weg te bewandelen.


Jij bent aan zet

Als ambitieuze en talentvolle leerling ben jij aan zet! Bij ons mag je eigen keuzes maken. Er zijn verschillende werkvormen binnen de lessen, activiteiten op school en daarbuiten waaruit je kunt kiezen. Je mentor en docenten zijn er om je te ondersteunen. Zo leer je wat het best bij jou past en wat je nodig hebt om de volgende stap in jouw ontwikkeling te maken.


Wij zijn wereldbewust

De wereld is ons klaslokaal! Daarom besteden we tijdens de lessen, (vak)overstijgende projecten en buitenschoolse activiteiten aandacht aan wat er in de wereld speelt. We staan stil wat dat voor jou, ons en anderen betekent. En leren je hoe jij invloed kunt uitoefenen op de wereld om je heen.


House of Students

Een House of Students dat is wat het MollerJuvenaat is. Het zijn namelijk de leerlingen die onze school maken. En precies daarom hechten wij veel waarden aan hun ideeën, inbreng en mening. Bijvoorbeeld over hoe we het beste onderwijs kunnen bieden, omgaan met duurzaamheid en prettig kunnen samenwerken binnen én buiten school. Wij zijn een school met tradities, maar geen traditionele school.

Ook hebben we leerlingen gevraagd waaraan een schoolgebouw moet voldoen om er fijn te kunnen leren en werken. Het resultaat is al zichtbaar op onze locatie aan de Noordzijde Zoom en ook onze locatie aan het Bolwerk-Zuid krijgt een grondige make-over. Wacht maar tot je straks onze nieuwbouw ziet!


Bezoek ons

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom tijdens een van onze kennismakingsmomenten ervaren wat het House of Students voor jou betekent en of je je bij ons thuis voelt. 

Op zaterdag 28 januari vindt van 10.00 tot 14.00 uur onze Open Dag plaats. Maar we organiseren nog veel meer leuke evenementen. 

Ga naar onze website www.mollerjuvenaat.nl en meld je direct voor een of meerdere activiteiten aan. 


Wij weten het zeker; het MollerJuvenaat is dé school voor jou!

MollerJuvenaat