PLUS Halsteren heeft zich geplaatst bij de top-10 voor de verkiezing van 'Beste PLUS van Nederland'.
PLUS Halsteren heeft zich geplaatst bij de top-10 voor de verkiezing van 'Beste PLUS van Nederland'. Foto: Bep Tielemans

PLUS-Halsteren in finale


Bij verkiezing ‘Beste PLUS van Nederland’

HALSTEREN - PLUS Halsteren behoort officieel bij de top tien 'Beste PLUS van Nederland'. Samen met negen andere winkels strijdt PLUS Halsteren om die titel. De tien winkels hielden zich staande na de derde ronde van de PLUS Awards: de interne winkelwedstrijd waarin ruim 260 winkels er alles aan doen om de felbegeerde titel in de wacht te slepen. 

In de eerste drie rondes beoordeelden een vak- en consumentenjury de winkels op ruim 70 elementen. Van de netheid op verschillende afdelingen tot de klantvriendelijkheid van de medewerkers. En van de beschikbaarheid van de producten tot de presentatie van de winkel. Met deze tweejaarlijkse winkelwedstrijd laat PLUS zien dat alle medewerkers zich inzetten voor de titel 'Beste PLUS van Nederland'.

Ondernemer Rik Linssen van PLUS Halsteren: “We zijn weer een stap dichter bij de titel, dus het wordt steeds spannender. Het team en ik zijn er nu meer dan ooit op gebrand de Beste PLUS van Nederland te worden. Niet omdat we de titel zo belangrijk vinden, maar om waar die titel voor staat: het vertrouwen en de waardering van de klanten. En dat ze graag bij ons winkelen. Dát is het allerbelangrijkste.”

Finaleronde

De finaleronde wordt misschien wel de spannendste ronde tot nu toe. Zowel een vak- als consumentenjury bezoekt de tien winkels onaangekondigd. De vakjury komt wel op een vooraf afgesproken datum en tijd. 

Zij starten dan met een grondige, algemene winkelbeoordeling en aansluitend geven de ondernemer, een kaderlid en een medewerker een presentatie aan de juryleden. De winkel met de hoogste score wint.

PLUS Awards 

Alle PLUS supermarkten strijden mee in de interne wedstrijd van PLUS. De supermarkten worden onaangekondigd bezocht en beoordeeld door onafhankelijke jury’s op het gebied van hygiëne, klantvriendelijkheid, organisatie en presentatie. De PLUS Awards bestaan uit vier rondes. Wie ‘Beste PLUS van Nederland’ wordt, horen de deelnemers tijdens het eindfeest van de PLUS Awards op zaterdag 22 april 2023.

PLUS Halsteren bij top-10
PLUS Halsteren bij top-10
PLUS Halsteren bij top-10
Een limousine parkeert voor PLUS Halsteren voor de Top-10 verkiezing.