Borgvliet
Borgvliet Foto:

De voetbaltoekomst van MOC ziet er goed uit


MOC'17

MOC'17 en trainer Remco van Haaren blijken een goede match. MOC gaat met Prinsenland strijden om de titel. Zo'n grote vereniging als MOC moet ook gewoon nog een paar klassen omhoog. Elk jaar moeten er drie, vier spelers van de topjeugd aan kunnen sluiten bij de eerste selectie. De voetbaltoekomst van MOC zit er goed uit. 

VV Vrederust

Vrederust-trainer Will Raats gaf vóór de competitie aan voor de titel te willen gaan. Tot nu toe maken ze die ambities ook waar. Vrederust is een ploeg die op het randje speelt en dat kan in de beslissende fase van de competitie een valkuil zijn. Als Vrederust de koppies erbij kan houden is het titelkandidaat nummer één.

VVC'68

VVC wil weg uit de vierde klasse. Er staat ook wel een selectie die een stapje hoger zou kunnen. Vrederust en het sterk presterende Alliance zijn moeilijk te kloppen tegenstanders. De rest moet VVC kunnen pakken. In deze klasse is aan de top nog van alles mogelijk. 

Lepelstraatse Boys

Lepelstraatse Boys zit nog steeds in de kelder van de vierde klasse zaterdag maar er zijn toch wel lichtpuntjes. Een aantal jonge spelers gaat beter voetballen en de komende jaren zit er muziek in. 

Afbeelding