Afbeelding

Naar Ronde van Vlaanderen met bus

Algemeen

REGIO - De stichting Jumelage Bergen op Zoom organiseert in samenwerking met de VZW Oudenaarde en zustersteden en de gemeente Oudenaarde voor zondag 2 april een bustrip naar Oudenaarde. 

De bus vertrekt om 08.15 uur bij Zeebra tours, Klein Molenbeekseweg 10 in Bergen op Zoom. Hier kunnen deelnemers aan het reisje parkeren, Als er vanuit Woensdrecht ook belangstelling is kan er worden gezorgd voor een opstapplaats in Hoogerheide.

De bus brengt u naar een parking in Oudenaarde aan de rand van het centrum. Hier kunt u de start van de dames elite meemaken. Daarna passeren zowel de dames als de heren het centrum. In de loop van de middag kunt u naar de finish gaan. Ook is er de mogelijkheid om de bevoorradingszone te bezoeken (ongeveer 4 km lopen). In het centrum zelf kunt u op grote schermen de koers volgen, hier staan ook de ploegbussen. Om 19.00 uur vertrekt de bus naar Bergen op Zoom, omstreeks 20.00 uur aankomst aldaar.

De kosten voor deze trip bedragen € 30,- per persoon. Aanmelden kan bij Kees Spikker, telefoon 0164-234156 of 06-53699719, e-mail c.spikker@home.nl

Het bedrag overmaken kan op IBAN NL03 RABO 0118 7845 52 , ten name van stichting Jumelage Bergen op Zoom o.v.v. ‘bus trip RVV’. Graag aanmelden voor 25 februari.