Halsterseweg Noord is nog gedeeltelijk open tot Intratuin; het centrum van Halsteren is via omleidingen goed bereikbaar.
Halsterseweg Noord is nog gedeeltelijk open tot Intratuin; het centrum van Halsteren is via omleidingen goed bereikbaar.

Dorpscentrum Halsteren goed bereikbaar

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - HALSTEREN - De afsluiting van de Halsterseweg geeft geen onoverkomelijke problemen voor de bereikbaarheid van Halsteren-Centrum en de bedrijven aan de Halsterseweg.

Rik Linssen namens de winkeliersvereniging WinkelHart Halsteren hierover: “Wij zijn niet blij met de afsluiting van de Halsterseweg. De omleiding naar onze winkels is precies hetzelfde als vorig jaar. Ik hoop dat de mensen dat nog in hun geheugen hebben zitten. Ik heb er welvertrouwen in dat de mensen ons blijven vinden. Wij staan immers bekend om ons gevarieerde winkelaanbod met gratis parkeren voor de deur.”

Laatste fase in 2023

In 2023 wordt vanaf week 2 tot eind mei de Halsterseweg Noord opnieuw afgesloten voor alle verkeer en worden de resterende fases (9 en 10) uitgevoerd.

Direct aanwonenden ontvangen van KWS, per fase, bewonersbrieven over de uitvoering van de werkzaamheden en de eventuele hinder. Overige geïnteresseerden vinden informatie op www.halstersewegnoord.nl en updates volgen via de KWS app.

Afbeelding: Aanpak laatste fase Halsterseweg met de verkeersomleidingen richting het dorpscentrum van Halsteren.