Afbeelding
Foto:

Team Kerstlaven wint SKW kerstmuziekkwis

LEPELSTRAAT - Met succes is op 28 december in 't Weike in Lepelstraat de Kerstmuziekkwis gehouden. In een sfeervolle ambiance bogen tien deelnemende teams zich in tien ronden over allerlei kerstmuziekvragen.

Het team van Kerstlaven van captain John Chimney won overtuigend met 110 punten. De Vier Wijzen onder aanvoering van Jan Brouwers volgden met een eindscore van 91 en De Guppies met Gian van Eekelen als leider eindigden derde met 87 punten. 

Overige uitslag: 4. Bad Santa's van Kees Hooghiemstra, 5. De Vrolijke Kerstvrouwen onder leiding van DaniĆ«lle van der Zande, 6. Spoonstreet Connection van Frans Mouws, 7. Kwitnie met Ella van Tilbeurgh, 8. Ikweethetniet o.l.v. Wil Hansler, 9. De Canadezen met Annelies Koopman en 10. Wotseriekes van Hennie Wouts. 

Dit was onze Papegaai Dorus die 40 jaar bij ons heeft gewoond. In het begin erg schuw maar later een papegaai die op een gezellige en duidelijke manier aanwezig was in woord en gebaar. Zoals je ziet was hij een erge liefhebber van friet, 1 frietje in de 2 weken was een feest voor haar. We hebben haar wel Dorus genoemd maar na jaren bleek het toch een dame te zijn, had dus eigenlijk Dora moeten zijn. We hebben het bij Dorus gelaten en hebben 40 jaar van dit prachtige beest genoten. Lian en Wallie van Dongen