Huijbergse avond
Huijbergse avond Foto: Starworks Studio

De Vrolijke Meppers verdedigt titel met succes

Algemeen

HUIJBERGEN - Wieler comité Huijbergen kon na de roerige coronatijden eindelijk weer de succesformule “Huijbergse Avond”’ organiseren in MFC De Kloek. Dit gebeurde dan ook op vrijdag 6 januari. Wat ooit begon als een extra aanvulling in een vip-tent tijdens een internationale cyclocross is uitgegroeid tot een echte gezellige quizavond. Dit merkt ook de organisatie, maar liefst 21 teams hadden zich voor dit jaar aangemeld. 

Toine van Agtmaal had zijn uiterste best weer gedaan om de 3 rondes van 20 vragen  te voorzien van foto’s, sommige waren ook uit de lokale kranten of van lokale fotografen gebruikt. Om 20.00 uur was De Kloek helemaal gevuld en zaten te teams klaar om te beginnen. Het wielercomité heette de bezoekers welkom en quizmaster Gerald de Waal nam de microfoon over. 

De Vrolijke Meppers die de laatste editie gewonnen hadden waren er ook weer bij om natuurlijk hun titel te verdedigen. Met deze 60 vragen waren er drie prijzen te verdienen met voor het winnende team de wisselbeker. Er kwamen vragen voorbij als wie de standbeelden ontworpen heeft, de namen van divers Huijbergs Vastgoed, maar ook over jubilarissen uit het dorp, zoals de onlangs gestopte brandweerman Louis Michielsen. 

Na elke ronde was er een pauze om even te roken of naar een optreden van Ron van Hoof te luisteren. Na de pauzes werd de vorige ronde nog even doorgenomen en een tussenstand bekend gemaakt. Om 22.45 zat de quiz erop. Plaats 3 werd gedeeld dus was er voor hen nog een knock-out vraag. 

De Vrolijke Meppers met teamcaptain Lia Linders waren dit jaar weer de grote winnaars, plek 2 was voor Team Vleermuis en op de 3e plaats eindigde Set-Point.

Huijbergse avond
Huijbergse avond.
Afbeelding
Huijbergse avond
Huijbergse avond