Afbeelding

Halsterseweg weer dicht

Algemeen

HALSTEREN - De werkzaamheden aan de Halsterseweg gaan vanaf maandag 9 januari 2023 weer van start. Hierdoor zal de Halsterseweg afgesloten zijn. Bewoners en ondernemers zijn middels een brief op de hoogte gebracht.

Vorig jaar heeft KWS Infra Roosendaal al een begin gemaakt aan de herinrichting van de Halsterseweg Noord. Zij doen dit in opdracht van de gemeente Bergen op Zoom. 

9 Januari starten zij met fase 6 waarna ze gelijk doorgaan met fase 7. Net zoals in alle andere fases zal er worden gestart met het opbreken van de weg. Vervolgens wordt de riolering vervangen en zal de straat opnieuw ingericht worden. De Halsterseweg Noord is tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer. Tijdens de werkzaamheden worden er, net als in vorige fases, afzettingen en omleidingen geplaatst.

Intratuin is alleen bereikbaar via de rotonde Tholenseweg/Buurtweg. Fase 6 en fase 7 worden naar verwachting afgerond op 17 februari 2023. Deze planning is onder voorbehoud en kan mede door weersomstandigheden wijzigen.  

Bereikbaarheid van hulpdiensten 

De brandweer, politie, ambulance en huisvuilinzameling zijn allemaal op de hoogte van de komende werkzaamheden, de bereikbaarheid van de Halsterseweg en van andere wegen in de buurt. Voor de hulpdiensten blijft de Halsterseweg altijd bereikbaar.  

Al vernieuwd gedeelte Halsterseweg.