Winnaar Gradus Otto met de wisseltrofee van het Honderden-toernooi.
Winnaar Gradus Otto met de wisseltrofee van het Honderden-toernooi.

Gradus Otto wint Honderden-toernooi

Algemeen

HALSTEREN - Het PLUS-honderden-toernooi bij café-zaal Tivoli is gewonnen door Gradus Otto. In de finale was hij te sterk voor de opmerkelijk goed presenterende Wim Zwaan. 

Tijdens het toernooi sneuvelden de kanshebbers op de eindoverwinning één voor één. Jan Blommerde werd uitgeschakeld door Freek Tielemans, Dumus Celik verloor van Richard van Damme en meervoudig winnaar Erwin Roosendaal ging onderuit tegen Marlon van Loon. 

Organisator Ton Tielemans: “Het toernooi was een doorslaand succes, vooral door de inzet van de leden van Biljartvereniging Tivoli.” Sponsor Rik Linssen van PLUS Halsteren: “Als er in Halsteren een evenement is ondersteunen wij dat vaak. Ik ben gaan kijken tijdens de finalemiddag en ik geniet er dan van als zoveel mensen plezier hebben.”

Ex-Nederlands kampioen driebanden Ludo Kools kwam twee dagen achtereen op bezoek en had nog een tafel met spullen van zijn biljarthandel weggezet. Ludo Kools merkte op: “Ik stond versteld van al die mensen die hier aan het biljarten waren. Wij zitten in een vergrijzende sport maar aan dit toernooi deed heel veel jeugd mee. Prachtig om te zien.”

PLUS-Honderden-toernooi
Afbeelding
Afbeelding
Hoofdprijs in de loterij.
Afbeelding