Sint Nicolaastocht
Sint Nicolaastocht

Sint Nicolaaswandeltocht

Algemeen

Sint Nicolaastocht

OSSENDRECHT - Tot slot van het wandeljaar organiseert vereniging de Wandelende Krabben een tocht waar het hele gezin aan deel wil nemen: de 24-ste Sint Nicolaastocht op de zondag van het laatste weekend van november, de 27-ste.  

Start is bij de ex boerderijwinkel van F. Michielsens aan Het Geleg 1, 4641 ST Ossendrecht. ‘Welke vader/moeder of opa/oma wil er nu niet op zo’n foto met kinderen en/of kleinkinderen? 

Ruim een week voor pakjesavond en de verjaardag van Sint Nicolaas wordt deze wandeltocht gehouden waar de goede kindervriend van zich doet spreken. Zijn knechten delen naar oud-Hollands gebruik pepernoten uit aan de deelnemers. 

Routes

In een mooie omgeving op en over de grens met België worden routes uitgezet vanuit de zuidpunt van Ossendrecht, nabij Putte-Kapelle en Zandvliet. De meeste routes gaan langs het kasteel Ravenshof, het theehuis Gloriëtte en het fraaie Moretusbos/Stoppelbergen.

Vertrek aan Het Geleg 1 is vanaf 8.00 uur: voor 28 en 21 km tot 11.00 uur; voor 14 en 7 km tot 13.00 uur. Afmelden voor 17.00 uur. 

Ravenhof