Afbeelding

Open dag van Scalda

Algemeen

Op vrijdag 18 november

REGIO - Als leerling van het voortgezet onderwijs sta je meestal voor een heel belangrijke en tevens moeilijke beslissing: wat ga je studeren? Het bezoeken van een open dag is een goede manier om daarachter te komen. 

Ga in gesprek met toekomstige docenten en medestudenten, proef de sfeer en maak kennis met de opleidingen. 

Mbo-school Scalda verwelkomt geïnteresseerden op vrijdag 18 november van 16.00 tot 20.uur in Goes, Middelburg, Terneuzen, Vlissingen en Bergen op Zoom. 

De open dag is niet alleen bedoeld voor leerlingen, maar ook voor volwassenen die zich willen laten omscholen of gereed zijn voor de volgende stap in hun carrière. 

Scalda houdt jaarlijks open dagen om studiezoekers een beeld te geven van de verschillende opleidingsmogelijkheden binnen haar onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie.

Registreren
Bezoekers kunnen zich vooraf aanmelden voor de open dag op vrijdag 18 november via scalda.nl/opendagen. Hiermee kan Scalda haar bezoekers vooraf van de juiste informatie voorzien. Ter plaatse aanmelden is ook mogelijk.

De deuren van de Scalda locaties, CIOS Zuidwest Nederland (Goes) en Maritiem en Logistiek College De Ruyter zijn geopend van 16.00 tot 20.00 uur.