Afbeelding

Moeizame start voor Zuidwesthoekclubs

Algemeen

GEMEENTE WOENSDRECHT - Het is nog vallen en opstaan met de Zuidwesthoekclubs dit seizoen.

WVV’67

WVV’67 was het vertrek van Gerard Lazarom nog aan het verwerken toen diezelfde Lazarom met zijn nieuwe club Nieuw Borgvliet op bezoek kwam. Bij WVV kwamen er toen krachten vrij die de overwinning opleverden. WVV hoort in de top 5, met of zonder Lazarom. 

ODIO

ODIO krijgt ze te gemakkelijk tegen. Het zit niet helemaal snor met de balans in het elftal. ODIO moet weer de ploeg worden waar tegenstanders met knikkende knieën naartoe gaan. Subtop met zicht op een periode moet kunnen.  

METO

METO naar de vijfde klasse: nou niet en nooit niet. Met topscorer Gijs Verresen in de gelederen moet METO eerst maar eens opschuiven naar de middenmoot, daarna kan het nog alle kanten op. 

Grenswachters

Bij Grenswachters leek de weg naar de derde klasse ingeslagen te zijn met de terugkeer van trainer Peter van Oirschot. Op de Putse kermiszondag ging het echter mis. Uit goede bron hebben we vernomen dat alcoholische versnaperingen absoluut geen rol hebben gespeeld. Zou de promotiestress dan nu al een rol spelen? 

Vivoo

Vivoo moet gewoon promoveren naar de vierde klasse. Vivoo hoort gewoon in de afdeling bij WVV, METO, ODIO en Grenswachters. Kampioen worden of promoveren is de opdracht. Molenschot heeft in deze klasse geen slechte ploeg, maar Vivoo schatten wij voetballend toch hoger in.