Donatie CDA voor kapel aan Stan Kint.
Donatie CDA voor kapel aan Stan Kint.

Leden CDA steunen de herbouw van kapel

Algemeen

LEPELSTRAAT - Zoals eenieder waarschijnlijk wel weet is er op 6 september tijdens de flinke storm een monumentale beuk op de kapel in Lepelstraat gevallen. Vele mensen van Lepelstraat en (ver) daarbuiten staken in dit kapelletje een kaarsje op. Door de enorme schade is dit op dit moment niet mogelijk, wat voor veel verdriet zorgt. 

Stichting vrienden van de Antonius Kapel zamelt geld in om de kapel die zo geliefd is in het dorp te herbouwen. Het CDA heeft haar leden gevraagd om ook geld te doneren voor de kapel. Tijdens de Algemene Ledenvergadering afgelopen woensdag heeft het CDA een cheque ter waarde van 410 euro mogen overhandigen aan Stan Kint. Die benadrukte namens de stichting nogmaals hoe belangrijk deze kapel voor Lepelstraat is.
Het CDA hoopt dat de kapel spoedig herbouwd kan worden en dat hier voldoende geld voor ingezameld wordt! Wilt u nu ook nog doneren, dan kan dat rechtstreeks bij de vrienden van de Antonius Kapel via rekeningnummer NL14RABO0306194368 met als omschrijving Donatie Kapel.