Afbeelding

Vijfde editie Nostalgiekwis in Lepelstraat

Algemeen

LEPELSTRAAT - Op zondag 13 november start SKW Lepelstraat het ‘kwis­seizoen’ met de 5e editie van de Nostalgie­kwis. Een kwis over de samenleving van de periode 1950 – 2000. Aanvang is 14.00 uur.

Het is géén kwis over Lepelstraat specifiek maar over diverse aspecten van de samenleving, over muziek, bekende personen, oude film-, radio- of TV-fragmenten, oude producten, et cetera. Kortom, een feest van herkenning, met herin­neringen aan de tijd van toen. De strijd wordt aangegaan in teams van 2 tot 4 personen. Aanmelden kan via skw.weike@gmail.com, of gewoon in ‘t Weike of via 0164-686319.

Vermeld a.u.b. duidelijk dat het gaat om de Nostalgiekwis.

U mag ook gebruik maken van het contact­formulier op de website.

Net als u wordt ook SKW geconfronteerd met torenhoge energieprijzen. Om dat het hoofd te bieden en u een lekker verwarmde zaal, volop hapjes, kans op prijzen en een gezellige middag te blijven garanderen vragen we een bijdrage van vijf euro per deelnemer. Uiteraard komen we dan niet meer langs met de collectebus zoals eerder gebruikelijk.
Na uw inschrijving onder vermelding van team­naam, naam teamcaptain en aantal team­leden ontvangt u per e-mail een bevestiging met een betaalverzoek.

’t Weike is uiteraard de plek waar de kwis op 13 november wordt gehouden, van 14.00 – 17.00 u.

Door de beperkte ruimte geldt weer vol = vol, dus meldt u tijdig aan! 

Wij zien uit naar uw komst.

Bestuur SKW Lepelstraat