Afbeelding

Dorpsplatform Woensdrecht

Algemeen

WOENSDRECHT - Dorpsplatform Woensdrecht komt op dinsdag 8 november om 20.00 uur bijeen in ’t Blickvelt (Dorpsstraat 49 in Woensdrecht) voor een openbare vergadering. 

Besproken worden onder meer de volgende onderwerpen:

Gevaarlijke T-splitsing Dorpsstraat – Grindweg. Een inwoner van het dorp Woensdrecht heeft de gevaarlijke situatie op de T-splitsing van de Dorpsstraat en de Grindweg aan de orde gesteld.
Situatie Langeweg. Het dorpsplatform Woensdrecht vraagt aan de wethouder naar de stand van zaken met de Langeweg.
Stand van zaken RK kerk. Het dorpsplatform Woensdrecht heeft Luc de Nijs van Bouwgroep De Nijs – Soffers wederom gevraagd een toelichting te geven op de stand van zaken met de RK kerk.
Stand van zaken Integraal Kind Centrum (IKC). Tijdens de vergadering wordt door de gemeente een toelichting gegeven over de voortgang van de voorgenomen bouw van de nieuwe basisschool aan de Fortuinstraat. Energieambassadeurs.
Tijdens de vergadering wordt een toelichting gegeven op de warmtevisie door de gemeente en een energieambassadeur. Verder worden mededelingen gedaan vanuit de gemeente door wethouder Thierry de Heer, vanuit de WMO-adviesraad, BWI, de wijkagent (vervanger van Ben Nefs) en door Wannes van Kempen van het wijkteam.  

Belangstellenden zijn van harte welkom.