Afbeelding

Geslaagd jeugdtennistoernooi

Algemeen

ZUIDWESTHOEK - Na het openingstoernooi bij Tennisvereniging TV de Meet, was het nu de beurt aan TV Mattemburgh voor het sluitingstoernooi. Jeugdleden van de tennisverenigingen uit de Zuidwesthoek (Ossendrecht, Putte, Huijbergen en Hoogerheide) konden hieraan meedoen. 

Met een geslaagde opkomst van 32  kinderen en schitterend weer werden er verschillende wedstrijdjes gespeeld in de categorie Oranje, Groen en Geel. Tussendoor konden de kinderen volop drinken pakken en werden ze getrakteerd op heerlijke suikerspinnen en popcorn, gesponsord door Bert de Jongh. 

Winnaar van deze dag was Noud van den Broek en de twee wisselbeker was voor Nyola Sandvos. De wisselbeker kan bij het volgende openingstoernooi weer meegenomen worden en wie weet wie de bekers dan gaat winnen. Het openingstoernooi 2023 wordt gehouden bij TV Huijbergen en de sluiting zal daarna in handen zijn van TV de Put. De reden van deze samenwerking is dat de verenigingen elkaar willen versterken op het gebied van activiteiten voor de jeugdleden. Zo leren zij de andere verenigingen en elkaar kennen en kunnen zo samen een leuke sportieve middag beleven.