Afbeelding

Fout XXL komt naar Hoogerheide

Algemeen

HOOGERHEIDE - Zaterdagavond 26  november wordt een avond die je niet snel zal vergeten! Die avond komt namelijk Fout XXL naar de grote Sporthal van MFC Kloosterhof in Hoogerheide. 

Berry Daamen organiseert al sinds 2016 feesten en partijen: ‘’Fout XXL wordt op verschillende locaties gehouden, voornamelijk in West-Brabant, en komt dus op 26 november ook naar Hoogerheide. De sporthal van MFC Kloosterhof, omgetoverd tot een ware ‘Foute tempel’, wordt de plek om uit je dak te gaan! In de sporthal komt een groot podium, in de hal komt een bar te staan en het zal volhangen met veel verlichting. De zaal wordt volledig gedecoreerd om het feest in stijl te krijgen. In het publiek worden verschillende opblaasattributen gegooid, maar ook leuke hebbedingetjes. Dit alles om er een geweldige show van te maken. ‘Fout, Fouter, Foutst’, niets is te gek deze avond. Gooi alle remmen los met je vrienden en geniet van ‘foute’ muziek uit de jaren 90, maar ook van nu”, aldus organisator Berry Daamen.
De line-up in willekeurige volgorde: Zanger Kafke, Vieze Jack, Lawineboys, Deff Rhymz, Jan Biggel, Party Animals. O ja, dresscode “FOUT” (niet verplicht!). Zaal open: 19:30 uur - 01:00 uur. Kaarten zijn nog te koop voor €22,50 inclusief servicekosten, Scan de QR-code om naar de ticketverkoop te gaan. Wees er snel bij!

Afbeelding