Fortissimo
Fortissimo

Fortissimo zingt als vanouds!

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - ‘Als vanouds’ is het thema van het najaarsconcert dat Mannenkoor Fortissimo verzorgt op zondag 16 oktober in de Ontmoetingskerk aan het Bolwerk in Bergen op Zoom.

Het koor put voor dit concert uit repertoire dat het in 2020 en 2021 had willen uitvoeren. Ongeveer de helft van het concert bestaat uit stukken van Francis Poulenc. Daarnaast brengt Fortissimo stukken die voor de meesten herkenbaar zijn. 

‘Wij zijn erg blij dat wij voor de muzikale omlijsting van ons concert het gitaartrio Tridinos hebben kunnen contracteren. Lieven De Maesschalck, Gie Dornheim en Jan Moonen. Professionele virtuoze musici! Vorig jaar zouden ze ook optreden, gelukkig konden zij zich dit jaar weer vrij maken. Met 18 snaren en meer dan 180 levensjaren brengen zij instrumentale jazz en wereldmuziek met de nadruk op improvisatie en interactie tussen de muzikanten. Het repertoire bestaat uit o.a. valse-musettes, Latijns-Amerikaans, Oosters en op Klezmer geïnspireerd werk. En een stuk klassiek staat ook nog op het programma.’ Het concert in de mooie kerk begint om 15.00 uur; entree is € 10,00.