Afscheid van onder anderen Louis Michielsen op avond van de brandweer gemeente Woensdrecht in Huijbergen.
Afscheid van onder anderen Louis Michielsen op avond van de brandweer gemeente Woensdrecht in Huijbergen. Foto: Pascal Brugman

Lovende woorden bij afscheid en huldigingen brandweer

Algemeen

HUIJBERGEN - Ook brandweerman Marlon Verhaert had vrijdagavond in MFC de Kloek mooie woorden voor Louis Michielsen, die na 45 jaar afscheid neemt van de Brandweer Huijbergen. 

”Ik heb de eer gehad om vijftien jaar met jou te mogen werken. Al was er alarm midden in de nacht, als wij aankwamen zat jij al gereed in de wagen klaar voor vertrek. Hoe jij dat deed weet niemand. Als Jan de Rooij reed jij door het mulle zand over de Kalmthoutse Heide, terwijl andere ploegen vast kwamen te zitten. Met één hand aan het stuur reed jij naar de brand, hier werd ik zenuwachtig van. Maar je was een fantastische chauffeur en brandweerman. We gaan je missen Louis”, aldus Marlon Verhaert. Naast afscheid van Louis Michielsen werd er bij de brandweer in gemeente Woensdrecht ook afscheid genomen van Curt Mille (21 jaar), Paul Gillesse (40 jaar), Willy Gillesse (50 jaar) en nog andere leden die korter bij de brandweer zaten. Jubilarissen zijn Joost van Broekhoven (10 jaar), Mark de Kroo (10 jaar), Gerrie de Wit (12,5 jaar), Marlon Verhaert (15 jaar), Stefan Knipping (25 jaar) en Patrick Pijnen (35 jaar).
Vanwege privéomstandigheden kon het korps van post Hoogerheide niet aanwezig zijn.

Hen werd veel sterkte toegewenst.