Afbeelding

Kledingverkoop bij Op ‘t Dorp

Algemeen

HALSTEREN - Op zaterdag 8 oktober is er een kledingverkoop in de gymzaal van dagbesteding Op ‘t Dorp. Deze kledingverkoop is opgezet omdat er signalen zijn dat veel (oudere) dames niet meer zelfstandig naar de stad kunnen om kleding te kopen en er in Halsteren niet echt een speciaalzaak met kleding is voor de wat oudere dames met stijl.


Het zal de Lady’s Club zijn die met hun najaarscollectie naar Op ‘t Dorp toekomen en een complete winkel inrichten in de gymzaal. De kleding kan uiteraard gepast worden en de verkoopsters van de Lady’s Club kunnen de dames helpen met professioneel advies in kleding.
De kledingwinkelketen heeft onder andere een winkel in de Sint Josephstraat in Bergen op Zoom, vele dames kennen vast hun mooie collectie wel.

De verkoopmiddag zal plaatsvinden vanaf 13:00 tot 17:00 uur en is kosteloos toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is of op zoek is naar mooie kleding voor het komende najaar en de winter. Voorheen zorgde Lady’s Club ook voor een modeshow, helaas is dit vanwege omstandigheden niet meer mogelijk.
Kledingmerken die Lady’s Club onder meer verkoopt zijn: Adelina by Scheiter, FM Mode, Le Comte, Micha, Rabe, Rene Freres, Tante Toos en Zerres.

Kopje koffie of thee
Tijdens het winkelen staat er ook een bakje koffie of thee voor u klaar. Gewoon uzelf eens eventjes verwennen mag namelijk.