De Kerstman kwam tot verrassing een kijkje nemen bij het diner van de Beekzangers.
De Kerstman kwam tot verrassing een kijkje nemen bij het diner van de Beekzangers.

Kerstman bij de Beekzangers

Algemeen

HALSTEREN - Op woensdag 30 maart hadden de leden van de Beekzangers eindelijk hun kerstdiner. Eigenlijk had het diner plaats moeten vinden op maandag 20 december 2021, maar door Corona kon het toen uiteraard niet doorgaan. Wel is door de Beekzangers toegezegd aan de directie van 1633 eten en drinken dat in het nieuwe jaar, zodra het weer kon, alsnog het diner plaats zou vinden. 

Verrassing

De Beekzangers hadden voor december de Kerstman uitgenodigd en ook die moest afgezegd worden. De Kerstman was kennelijk goed op de hoogte van de nieuwe datum van het diner, want tijdens de avond kwam hij plots als een heel grote verrassing bij 1633 binnenvallen om de Beekzangers toe te spreken. Het was voor hem ook een heel bijzondere reis geweest. Hij moest goed zoeken waar het was want het zag er allemaal heel anders uit dan in december.

Sneeuw 

Naar alle waarschijnlijkheid heeft de Kerstman toch ook wat in het klimaat teweeggebracht op zijn extra reis vanuit Lapland en de nodige veranderingen laten plaatsvinden, getuige de sneeuw die op vrijdag ons land met een dikke witte deken bedekte. Of zou het toch de klimaatverandering zijn?

De Kerstman had voor de bestuursleden en toetsenist nog een klein kerstcadeautje meegebracht . Al met al was het een geweldige verrassing voor bestuur en leden van de Beekzangers.

Repetities

De Beekzangers hebben sinds een aantal weken hun repetities weer hervat en de eerste optredens zijn weer geboekt en vastgelegd. Op 6 april wordt er opgetreden in Onze Stede in Steenbergen, op 15 april bij de Vissershaven in Bergen op Zoom en tijdens de Koningsdag op woensdag 27 april bij de Heemkundekring in Halsteren.

Feestprogramma

Op 10 juni 2022 bestaan de Beekzangers 20 jaar en dit heuglijke feit zal die dag uitgebreid gevierd worden. De feestcommissie heeft het programma voor die dag nagenoeg helemaal rond. Bekend is dat ‘s morgens al om 8.30 uur bij Touringcarbedrijf de Kock de dag feestelijk begonnen wordt.