Afbeelding

‘Goddelijk Mooi’ in Wilhelmietenmuseum geopend

Algemeen

HUIJBERGEN -  In het Wilhelmieten museum in Huijbergen is afgelopen zondag de fototentoonstelling ‘Goddelijk Mooi’’ geopend. Dit was ook de eerste keer dat het museum weer normaal geopend was. 

Voor deze expositie kon men foto’s inzenden. Een tiental fotografen uit de Gemeenten Woensdrecht, Bergen op Boom en Roosendaal deden dat ook. Onder hen twee lokale jonge talenten: Fieke van Broekhoven en Mads van der Stappen. De thema’s zijn uiteenlopend van natuur, huisdieren tot schoonheid. 

Stem publiek

Een jury van vakfotografen en een kunsthistoricus zullen eind mei een winnaar/winnares bekend maken, waarvan het werk volgens hen het beste tot het thema behoort. De bezoekers van de expositie mogen ook een stem uitbrengen op hun favoriete foto. De uitslag zal op de website van het museum bekend gemaakt worden.
Tot en met zondag 25 september is de expositie nog te bezoeken. Het museum is elke zondag geopend van 11.00 tot 16.00 uur

Tevens zijn in het museum nieuwe borden geplaatst met informatie, waaronder een tijdlijn over de komst van de Wilhelmieten tot en met nu. 

Afbeelding
Afbeelding