Afbeelding
Foto:

Senior Service vergroot het levensgeluk van senioren

HALSTEREN - REGIO - Er zijn meer dan vijf miljoen mantelzorgers in Nederland, en dat aantal groeit gestaag. Misschien bent of kent u er één. Of ontvangt u zelf mantelzorg. Wij geloven dat iedereen zich thuis het prettigst voelt. Senior Service is al sinds 1995 de grootste aanbieder van particuliere thuishulp en mantelzorgerondersteuning voor senioren thuis en in een zorginstelling.


Mantelzorgers zijn hier vaak mee geholpen, omdat ook zij een adempauze nodig hebben en tegelijkertijd de beste hulp willen voor een naaste. Van gezelschap tot aan nachtzorg thuis: wij staan voor u klaar. Samen boodschappen doen, koken of een potje schaken? Als mantelzorger heeft u hier niet altijd tijd voor, of u zou het zelf graag vaker willen doen. Wij bieden ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten. Niet alleen een helpende hand in en om het huis, maar ook voor meer gemak en gezelligheid. 

Graag maken we een gewone dag bijzonder, want samen is leuker dan alleen! Omdat er een vaste thuishulp aan u wordt gekoppeld, is het makkelijker een vertrouwensband op te bouwen. 

Bent u op zoek naar mantelzorgondersteuning en thuishulp in regio Brabant-West? Onze coördinator in de regio Hanneke Verboom helpt u graag verder: “In mijn werk als coördinator bij diverse zorginstellingen heb ik aan den lijve ondervonden dat een goede match tussen cliënt en medewerker van groot belang is, zodat de cliënt zich veilig en vertrouwd voelt. Door onze ondersteuning worden de mantelzorgers ook ontlast en kunnen ze zich weer meer richten op leuke dingen doen met elkaar. Ik ga graag met u in gesprek om te kijken welke mogelijkheden wij kunnen bieden. Ook helpen we u met financiële regelingen, zoals het persoonsgebonden budget, vergoeding vanuit uw zorgverzekering of eventuele aftrekbaarheid van de belasting.” 

Wilt u ons beter leren kennen? Dat kan! Ontvang geheel kosteloos onze inspirerende brochure digitaal of via de post. Kijk op www.seniorservice.nl of bel 0800-1969.

Senior Service