Afbeelding
Foto:

Nog geen einde verhaal voor BenooZ

PUTTE - 'Einde verhaal' is de titel van de nieuwe single van de Putse muzikant Ben van Hoof alias BenooZ die onlangs is uitgekomen en wat alweer zijn tiende single is. Verschillende stijlen waren al in zijn vorige singles te horen en ook nu krijgt BenooZ het voor elkaar om weer eens iets heel anders uit zijn muzikale hoed te toveren.

De favoriete muziekstijl van Ben van Hoof is blues, die speelt hij dan ook vaak als gitarist zanger in zijn band 'Triple-B.' Geïnspireerd door het mooie akkoordenschema van het prachtige slow blues nummer 'Need your love so bad' van Fleetwood Mac schreef Ben een mooie muzieklijn. Toen het schema klaar was volgde de tekst die anders is dan vele andere feest- en levensliedjes. In zijn ' Muziekstudio Nose' speelde Ben zelf alle instrumenten in, behalve de drumpartij die door de professionele drummer Marc Eshuis werd ingespeeld. Het liedje 'Einde verhaal' zit echt in een blues jasje. Te horen in de opname zijn dan ook onder meer slide-gitaar, blues harp, Hammond orgel, piano en natuurlijk weer veel scheurende gitaren. De muziekkenners zullen dan ook open stemmingen horen en diverse blues en jazz ladders en lekkere jazzy akkoorden.

De tekst gaat over een man die verschillende relaties heeft maar het toch nooit uithoudt met de dames en het dus steeds weer einde verhaal wordt. De clip is opgenomen in het grote Belgische Antwerpse havengebied. De Belgische cartoontekenaar Luc de Doncker gevraagd om de clip en de cd hoes te voorzien van leuke animatie. De clip wordt al goed bekeken op YouTube en TV Oranje.

Einde verhaal Benooz