Afbeelding
Foto:

Wim Daniëls

‘Koken met taal’ – vrijdag 25 november 2022 om 20.15 uur

Wim Daniëls kent u natuurlijk als taalexpert en graag geziene gast in talkshows. En misschien hebt u al eerder een voorstelling van hem bijgewoond. Wim Daniëls schreef meer dan honderd boeken, veelal over taal en taalverschijnselen. Hij is dan ook een echte taalvirtuoos! Daarnaast presenteerde hij samen met Huub Stapel de tv-serie Het dorp.


Kun je koken met taal? Zeker weten! Wim Daniëls is een ware taal-kok. Hij leert u alle geheimen van deze bijzondere kookkunst. Je hebt alleen maar wat letters, woorden, zinnen en leestekens nodig en de creativiteit doet de rest.


Wim Daniëls laat u zien wat er allemaal voor lekkers gemaakt kan worden met taal. Hij schotelt de verrukkelijkste taalgerechten voor, die bovendien licht verteerbaar zijn. Zijn voorstelling is niet alleen voor fijnproevers, maar voor iedereen. Dat wordt smullen geblazen!


Een avond lang genieten van wat de taal te bieden heeft. Verwacht een gevarieerde, humoristische, literaire voorstelling over zijn passie: de Nederlandse taal!

Entree: € 20,00 (met pauzedrankje).