Afbeelding
Foto: Mariska Wildeman

Geen dag hetzelfde bij Withagen Techniek B.V.

HALSTEREN - Al jaren is Frank Withagen (42) de drijvende kracht achter Withagen Techniek B.V., gevestigd aan de Koningsspil 28 op bedrijventerrein Oude Molen in Halsteren.

Withagen Techniek B.V. begon ruim 20 jaar geleden als eenmanszaak en is later overgegaan naar een B.V.. Frank is een enthousiaste ondernemer die van zijn passie zijn werk heeft gemaakt. Dit enthousiasme brengt hij graag over op anderen. "Zo wordt er door het vaste team bij Withagen Techniek B.V. veel samengewerkt met leerlingen en stagiaires, juist om de kennis en ervaring over te brengen. Tevens is vaak het gevolg dat een stagiair een vaste betrekking krijgt binnen ons bedrijf. Dat mes snijdt dus aan twee kanten", vertelt Frank. 

Hij vervolgt: "Niet alleen de gewenste oplossingen aanreiken maar ook jezelf de vraag stellen wat de oorzaak is van het ontstane technisch probleem. Dát is juist hetgeen waar het om gaat. Doordenken, uitpluizen, verbeteren, oplossen", vertelt Frank Withagen.

Withagen Techniek B.V. heeft verschillende disciplines onder de hoede: technische ondersteuning, onderhoud, storingsdienst, (E)TD ondersteuning, las- constructiewerken, plaatwerk, (pomp)revisie, elektrotechniek en verspaningstechniek. Het bedrijf heeft een klantenkring die vooral is gericht op de industrie, onder andere food, non-food en waterzuivering.


Flexibel inzetbaar

Doordat ze met een hecht en betrokken team werken en tevens nauw samenwerken met collega bedrijven kan Withagen Techniek B.V. snel en flexibel inspringen op de wensen van de klant. Het bedrijf biedt alle facetten van werktuigbouwkundig en elektrotechnisch vlak aan voor zijn klanten. Withagen Techniek B.V. doet er alles aan om de klant te ontzorgen. Doordat het bedrijf zoveel facetten aanbiedt, zorgt dit voor veel variatie in het werk. Dit is erg uitdagend, houdt het werk variabel en interessant. 


Toekomstplannen

Momenteel is Frank blij met hoe het gaat met zijn bedrijf en vindt de vraag 'wat hij in de toekomst zou willen' een lastige. "De afgelopen jaren is er meer structuur aangebracht binnen ons bedrijf en dit willen we graag verder doorvoeren zodat er nog betere service en kwaliteit geleverd kan worden aan onze klanten", aldus Frank Withagen. 

Zo gaat Withagen Techniek B.V. zijn (pomp)revisie-afdeling uitbreiden en wil zich ook verdiepen in een stukje verduurzaming, denk aan warmtepompen en het opwekken van energie.

Frank heeft zelf alle touwtjes in handen binnen Withagen Techniek B.V.. Dit zorgt voor zeer korte lijntjes tussen leveranciers, klanten en personeel. Een vertrouwde rechterhand in de zin van een bedrijfsleider of chef werkplaats zou erg welkom zijn, zodat de taken van Frank zelf wat verdeeld kunnen worden.




"Wij doen er alles aan om de klant te ontzorgen"