Afbeelding
Foto: Dennis van Loenhout

Kwaliteitsslagerij Ron Tak in Ossendrecht sluit

OSSENDRECHT - Op 1 november sluit Kwaliteitsslagerij Ron Tak in Ossendrecht definitief de deuren. Het pand is inmiddels verkocht en krijgt een nieuwe bestemming. 


Jolanda Tak zoekt nog naar een nieuwe uitdaging, maar Ron gaat per die datum aan de slag bij een ambachtelijke slagerij in Oud Gastel, waar hij kan blijven doen waar hij goed in is: “Ik ben blij dat ik mijn ambacht kan blijven uitoefenen. Dat ik nu op vrijdagmiddag ineens echt vrij ben zal wennen zijn, maar de boekhouding van een eigen bedrijf zal ik zeker niet missen. Onze klanten zullen we wel heel erg gaan missen. Zij waren de afgelopen 28 jaar het fundament onder ons bedrijf. Sommige klanten konden hun tranen niet bedwingen toen ze hoorden dat we stopten. Dat is triest, maar we zien het ook als een groot compliment. Hoe onverwacht en moeilijk dit einde ook is, we zijn vooral trots op wat we met onze slagerij hebben bereikt.”

Afbeelding
Vriendjes Whiskey en Baileys. Foto: Petra Christie. Foto's van uw huisdier voor deze rubriek kunt u altijd insturen via: info@minervepers.nl