Afbeelding
Foto: Ilona Veldboer - View Fotografie

Tuingeluk belangrijker dan ooit

STEENBERGEN – Tuingeluk is belangrijker dan ooit, vindt Visio Vireo Tuinen. Juist in een tijd waarin de journaals alleen maar slecht nieuws lijken te brengen is de tuin een plek waar je tot rust kunt komen en de ellende kunt vergeten. Daarom is nu de tijd om Visio Vireo Tuinen te bellen, want het Steenbergse bedrijf is specialist in tuingeluk.

“Het heeft nooit zin om bij de pakken neer te gaan zitten”, vinden ondernemers John Bijlsma en Arno Ooms van Visio Vireo. Optimisme en doorzettingsvermogen heeft hun onderneming doen uitgroeien tot een succesvol bedrijf dat ontelbare huishoudens kennis liet maken met tuingeluk. Visio Vireo houdt van tuinen, en deelt die liefde graag. Nu misschien wel meer dan ooit: “In je tuin kom je tot rust en vind je ontspanning. Juist daarom is dit het moment om te investeren in de tuin, niet alleen als “voorpret” richting voorjaar en zomer, maar juist omdat het najaar de basis vormt om de tuin tot zijn volste recht te laten komen.

“Dit seizoen wordt ook wel eens het vergeten plantseizoen genoemd”, zegt John Bijlsma, “planten die in november of december worden geplant krijgen de tijd om zich vaster te wortelen, waardoor ze later in het jaar minder last hebben van uitval bij droogte. Met andere woorden: de tuin blijft dan nog mooier. Ook het onderhouden en winterklaar maken van de tuin is in deze tijd belangrijk, om er later in het jaar optimaal van te kunnen genieten. Daarom is het belangrijk om nu een afspraak met ons in te plannen, dan kunnen we op tijd aan de slag!” Visio Vireo Tuinen verzorgt de seizoenssnoei en onderhoudsbeurten, maar tekent ook voor het ontwerp en de aanleg van complete tuinen. “Dat begint altijd bij een ontwerp”, zegt Bijlsma, “waarin we rekening houden met vorm, zichtlijnen en het zicht op de tuin vanuit de woning. Pas als er een ontwerp ligt gaan we aan de slag met materiaalkeuze en beplanting. Met elk reëel budget kunnen we uit de voeten en maken we een tuin waarvan je zeker 20 jaar plezier hebt. Visio Vireo Tuinen is er voor iedereen.”

"Wij maken de tuin die bij je past”, besluit Arno Ooms, "en daarbij zien we dat onze klanten steeds meer oog hebben voor duurzaamheid. Duurzaamheid zit in kleine dingen: een op maat gemaakte overkapping met groen dak, inheemse plantensoorten of stenen die niet vanaf de andere kant van de wereld vervoerd hoeven worden. Zo belast je tuin het milieu zo min mogelijk. Aan het mooie van de tuin doet het niks af, want in elk gewenste ruimte bouwen wij een mooie tuin en ook duurzaamheid draagt bij aan tuingeluk.”

Visio Vireo Tuinen, telefoon 0167-560619, e-mail: info@visiovireo.nl

Afbeelding