Adrie Rockx
Adrie Rockx Foto: Dennis van Loenhout

Lokale uitvaartondernemer voor heel Halsteren

HALSTEREN – Elk overlijden gaat gepaard met veel regelwerk, maar ook met veel verdriet. Dat regelwerk wordt makkelijker als een bekend, lokaal gezicht erbij helpt. Uitvaartverzorging Verbogt Rockx staat klaar voor elke Halsternaar, ongeacht achtergrond of uitvaartverzekering.


Een uitvaartondernemer kan iets betekenen voor mensen in droeve omstandigheden. Juist om die reden nam ondernemer Adrie Rockx zeven jaar geleden Uitvaartverzorging A. Verbogt Rockx over, en spijt heeft hij nog geen seconde gehad: “Ons werk geeft enorm veel voldoening”, zegt hij, “niet alleen doordat we een persoonlijk afscheid regelen, helemaal naar de wensen van de overledene en de nabestaanden, maar ook omdat we tijdens het regelen van de formaliteiten een luisterend oor kunnen bieden.”

Bij het luisteren naar klanten viel het Rockx op dat er vaak onzekerheid heerst rond de mogelijkheden die een uitvaartverzekering biedt: “Mensen lijken vaak te denken dat ze verplicht zijn een uitvaart te laten uitvoeren door een uitvaartondernemer van de eigen verzekering, maar niks is minder waar”, zegt hij, “de uitvaartondernemer is altijd een vrije keuze. Wij werken samen met alle grote verzekeraars. Iedereen kan ons inschakelen, wij regelen de financiële afwikkeling met de verzekering en richten ons samen met de nabestaanden op het belangrijkste: een mooi en persoonlijk afscheid.”

De mogelijkheden in de uitvaartwereld zijn groot. Uitvaartverzorging Verbogt Rockx verzorgt uitvaarten voor alle culturen, en kan ook begrafenissen in het buitenland faciliteren. Door goed te luisteren maken Adrie en zijn collega’s Wilma van Eekeren en Wendy Aertssen vaak gebruik van de details die een afscheid mooi en onvergetelijk kunnen maken. Voorbeelden daarvan heeft Adrie legio: “Een Vastenavondhoedje op de kist van iemand die gek was op carnaval, de mountainbike van een fanatieke mountainbiker in de aula, een vingerafdruk of haarlok die we bewaren voor de nabestaanden zodat ze er een sieraad van kunnen maken of een afscheid op een plek die belangrijk was voor de overledene. Thuis in de tuin of op een vissersboot. Een afscheid moet een mooie herinnering zijn, en gelukkig hebben we alle mogelijkheden om dat te realiseren.”


Nazorg

Bij een verwacht overlijden raadt Rockx aan tijdig contact op te nemen: “Het kan veel rust geven om te weten dat de uitvaart nog voor het overlijden goed geregeld is, en dat alles wordt uitgevoerd zoals de overledene dat graag wil. Wij zijn altijd bereid om te luisteren en mee te denken.” Luisteren en meedenken is niet het enige waarin de lokale uitvaartondernemer zich onderscheidt. Ook op het gebied van nazorg zet Rockx graag een stapje extra: “Nazorg is ontzettend belangrijk, omdat we onze klanten kennen. Ik ontmoet klanten in de kerk, bij de buurtvereniging, en tijdens de carnaval en gewoon op het dorp. Juist daarom is het belangrijk om te zorgen dat mensen een goed gevoel overhouden aan een uitvaart die wij hebben geregeld. Dat vereist een extra inspanning.”


Uitvaartverzorging Verbogt Rockx

Dorpsstraat 36, 4661HP Halsteren

Telefoon: 0164-682327

E-mail: info@uitvaartverbogt.nl

www.uitvaartverbogt.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding