Afbeelding
Foto: J. den Hollander

Krea & kadomarkt voor jong en oud

Algemeen

HOOGERHEIDE - Op zaterdag 5 en zondag 6 november 2022 staat MFC Kloosterhof aan de Huijbergseweg 3b in Hoogerheide in het teken van de jaarlijkse Krea & Kadomarkt voor jong en oud.

De Theaterzaal en de ontvangsthal zullen weer de sfeer en gezelligheid uitstralen die bij deze markt past. Rond de veertig deelnemers laten in dit weekend zien waar ze het gehele jaar door mee bezig zijn. Er zijn diverse deelnemers die elkaar afwisselen op de zaterdag en/of zondag.  Voor de bezoekers is het weer genieten, onder andere zeepdecoraties, poppenhuisminiaturen, poppendokter, leren tassen, bewerkte zijden sjaals (foto), woon- en tuindecoratie, kerstdecoraties, leuke vogelhuisjes, handgemaakte glaskralen, beschilderde schelpen, babbelaars bakken en niet te vergeten Decoretra de bloemist en nog veel meer. 

Er is in elk geval een grote diversiteit aan creatieve activiteiten. Aan het goede doel is ook nu weer gedacht met een mooie prijzentafel.

De Krea & Kadomarkt begint op beide dagen om 10.00 uur en is te bezoeken tot 16.00 uur. Iedereen is op zaterdag en zondag welkom en de toegang en parkeren zijn gratis.