Demi de Jong
Demi de Jong

Demi de Jong kijkt vooruit

Algemeen

Demi de Jong aan het woord: “Deze keer geen stukje over de wedstrijden die ik heb gereden of die ik nog ga rijden. Maar ik kan wel wat vertellen over waar ik nu mee bezig ben en wat mijn plannen zijn.”

“Intussen weten we allemaal wel dat ik ben gestopt als ‘professioneel’ wielrenster. En moest ik dus nieuwe doelen en uitdagingen bedenken. Die heb ik natuurlijk gemaakt. Eigenlijk stond dit al wat langer op mijn verlanglijstje, maar kwam het steeds niet goed uit.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding Sportmassage. Iedere woensdag tot en met januari 2023 heb ik les. Iets wat ik al een paar jaar in gedachte heb om te gaan doen.

Ook ben ik bezig om mijn eigen bedrijfje op te zetten. Allerlei dingen uitzoeken en een website maken. Er zit veel tijd in, maar dat heb ik nu ook wel. Op 18 oktober heb ik een afspraak bij de Kamer van Koophandel om mij officieel in te schrijven als zzp’er!

Hoe mijn bedrijfje zal heten? En wat ga ik dan doen? Dat houd ik nog even voor me, maar diegenen die mij volgen zullen er binnenkort wel wat meer over horen... So stay tuned.

Intussen ben ik al een paar keer mee geweest als verzorgster met Parkhotel Valkenburg en ik vind het erg leuk. Volgend seizoen zal ik hoogstwaarschijnlijk veel meer meegaan. Het is en blijft een hele leuke groep en ben blij dat ik op een andere manier alsnog anderen kan helpen.

Oké... dan toch een heel klein stukje over wedstrijden die ik misschien wel wil gaan doen. Als het de komende maanden goed blijft gaan en ik heb zin in een wedstrijdje, dan wil ik van de winter wel een paar strandraces gaan rijden. Maar daar heb ik nu geen planning voor. Ik zie wel hoe het loopt en of ik er zin in heb.”

Groetjes, Demi. 

Namens Thalita en Demi hartelijk dank aan onze adverteerders.

Foto’s: met dank aan Daan van Overveld & Bjorn van der Schoot

Demi de Jong