Afbeelding

Herkent u de mensen op deze foto’s?

Algemeen

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Op de groepsfoto van de maand september reageerde als eerste Frank Bogers uit Lepelstraat.

Volgens hem staat zijn moeder, Jo Bogers-Meesters, op de middelste rij tussen de dames. Zij is de tweede van links met met een donkere jurk. Hij vermoedt dat zijn vader rechts achter zijn moeder staat. Links op de foto staat Koos van Wezel. Mondeling reageerde Lia Rozendaal met de opmerking dat het niet Koos maar Karel van Wezel was die links op de foto staat. De derde dame in de middelste rij is Annie van Wezel-Schot.
Volgens Wim Rouwendal is de derde zittende man rechts de heer Heeffer en zijn vrouw is de tweede dame van rechts in de middelste rij. Via De Halsterse Krant reageerde Ans van der Avert. De man in het midden is Louis van de Bergh en rechtsonder Jan van de Bergh met naast hem zijn moeder. Boven, de wat kalend ogende man, is Gommert Bogers en zijn vrouw daaronder Jo Bogers-Meesters. U merkt het wel, er zijn tegenstrijdige antwoorden. Bovendien werd nog gevraagd wanneer en waar deze foto is gemaakt. U kunt nog altijd reageren, waarvoor hartelijk dank aan eenieder.

Fotopresentaties
Iedere tweede dinsdag van de maand wordt er weer een fotopresentatie
verzorgd in de Hof van Ram om 14.00 uur. Toegang: gratis.

Watersnoodramp
Heemkundekring Halchterth zoekt nog altijd naar oude foto’s. Wij kopiëren ze graag. U hoeft uw foto niet af te staan. In het bijzonder zoeken wij naar foto’s over of van voor de watersnoodramp.

Foto van de maand oktober
Herkent u de kinderen en de juffrouw op de foto van de maand oktober? Zo ja, dan kunt u reageren bij Janus van der Zande, Binnenpad 43, 4661 HC Halsteren, telefoon 0164-685676, e-mail: janusvanderzande@home.nl of bij heemkundekring Halchterth.

Afbeelding