Afbeelding

Presentje voor schooljeugd

Algemeen

HOOGERHEIDE -  Winkel- en horecahart Hoogerheide gaat een kleine gadget geven aan alle schoolkinderen op de basisscholen en het Zuidwesthoek College in de Gemeente Woensdrecht.

“Een klein presentje aan onze huidige én toekomstige klanten, die opgroeien in het digitale tijdperk. Zij zullen ervaren dat ook in onze dorpen fysieke winkels en horeca onmisbaar zijn en blijven. Met louter online detailhandel wordt het leven een stuk saaier en zal de o zo belangrijke cohesie verdwijnen”, aldus bestuurslid Fon Borremans. Collega Ruud de Weert vult aan: “De boodschap is dat we er samen voor zorgen dat onze dorpen en verenigingen leefbaar zijn en blijven door trouw te zijn aan lokale ondernemers. Lokale ondernemers, in alle dorpen van de Gemeente Woensdrecht, ondersteunen activiteiten en verenigingen en zorgen voor service in de buurt. Erg belangrijk voor met name onze ouderen, die vaak wat minder mobiel zijn”. 

Winkel-en horecahart Hoogerheide hecht er waarde aan om te benadrukken dat zij weliswaar dit cadeautje aanbieden, maar dat het belangrijk is om aan alle winkels en horeca in álle dorpen in Woensdrecht te denken. Mét elkaar zorgen we voor energieke dorpen om te wonen, te werken en te ontspannen. 

Afhalen

De gadget is een échte pen, een touch pen én een statief in één. Deze combinatie geeft een treffende uiting aan het belang van de combinatie van de fysieke winkels in de échte wereld naast alles op het World Wide Web. Wees zuinig op de lokale ondernemers! Leerlingen uit onze gemeente die elders op school zitten krijgen uiteraard ook dit presentje. Dit is persoonlijk af te halen bij Primera in Hoogerheide.