Afbeelding
Foto:

Time to CHANGE

HOOGERHEIDE - In Hoogerheide heeft er een enorme verandering plaatsgevonden. De reeds jaren in de Raadhuisstraat gevestigde 4COOLKIDS & LADIES, is veranderd in CHANGE. Een naam die deze nieuwe winkel ook verdient. Van de tienerwinkel die het was, is CHANGE gegroeid naar prachtige fashion en lifestyle store voor tienermeiden en dames. 


Op 1 oktober opende CHANGE haar prachtige winkel in een nieuw pand, tussen The Phone House en Jumbo Paul Lucius aan de Raadhuisstraat 87a. Je vindt er voor elk wat wils. Natuurlijk de prachtige collecties voor tienermeisjes in maat 140 t/m 188, maar ook veel collecties voor dames van alle leeftijden.

De meidencollecties zijn met name samengesteld met de merken Frankie & Liberty en Geisha. Voor de dames is er een uitgebreide jeanscollectie van COJ, maar ook complete collecties van o.a. Desires, Sisters Point, Na-kd, een maandelijks nieuwe collectie van Refined Department en een gecombineerde collectie van accessoires en kleding van My Jewellery. 

De schoenen van onder andere Shoecolate maken de outfits helemaal af. Vanaf februari zal ook de collectie van Ydence te vinden zijn bij CHANGE. Wat Silvia, eigenaresse van CHANGE, echt belangrijk vindt is een hele goede prijs kwaliteitverhouding. Zij is altijd op zoek naar mooie comfortabele stoffen en verrassende designs voor een prima prijs.


Sfeer

Heb jij ook zin in een verandering? Zin in een shopmiddagje? Een leuke nieuwe outfit voor jezelf of voor je dochter? Of misschien wel een cadeautje voor een lieve vriendin? Kom dan eens langs bij CHANGE. Fashion voor een prijs waar je blij van wordt, met collecties voor teengirls en ladies. Heb je zin om een kleine verandering aan te brengen in je huis? Ook dan is het leuk om te komen snuffelen in deze leuke hippe winkel met toffe items, die de sfeer in huis net even kunnen veranderen.

CHANGE is ook actief op Facebook en Instagram onder de naam Changehoogerheide. Veel van de collecties vind je terug in de online shop www.change-online.nl. Silvia houdt haar klanten op de hoogte van de laatste nieuwtjes d.m.v. whats app. Wil jij ook betrokken blijven bij CHANGE? Stuur dan een appje naar 0164-613900, zodat jij als eerste weet wat er weer voor leuks binnengekomen is. Natuurlijk weet je ook alles als je Changehoogerheide gaat volgen op sociale media.

Afbeelding