Afbeelding
Foto: Dennis van Loenhout

Altijd nieuws bij Borremans Schoenmode in Hoogerheide

HOOGERHEIDE – Het nieuwe seizoen brengt veel nieuws bij Borremans Schoenmode, en dat belooft veel goeds voor klanten: de grootste collectie van de beste kinderschoenen, nieuwe merken voor dames en heren en mooie accessoires als bonus.

Ondernemen, dat betekent vooruitkijken en vooral nooit stilstaan. Ondernemer Bart Borremans kreeg dat principe al in zijn jeugd met de paplepel ingegoten door zijn ouders. Nu hij zelf aan het roer staat van het familiebedrijf brengt hij het elk seizoen opnieuw in de praktijk. Het najaar van 2022 breekt aan zonder donkere coronawolken aan de horizon, en dat voelt goed. Meer dan ooit hebben Bart en zijn team zin om hun klanten een mooi najaar te bezorgen.

De rode draad in dat mooie najaar vormt de nieuwe collectie, waarin alle laatste trends vertegenwoordigd zijn. “Dit najaar zijn bruin- en beigetinten de dominante kleuren”, zegt Bart, “dat zie je terug in de damesmode, dus ook in de schoenmode. Vrouwelijke laarsjes met stijlvolle hakken of zelfs blokhakken doen het goed, net als de 'teddyschoenen' waar bont in of op is verwerkt. Perfect voor het najaar, want deze schoenen zijn erg comfortabel en stralen warmte uit. Zoals altijd bieden we een grote keuze in merken en modellen, dus er is voor iedereen een mooie schoen.”

Nieuw in de schappen bij Borremans Schoenmode is Kurt Geiger, een Brits luxemerk dat nu ook in Hoogerheide verkrijgbaar is, nadat het al jaren furore maakte in het prestigieuze Londense warenhuis Harrods. “Niet alleen de schoenen van Kurt Geiger zijn mega tof, maar dat geldt zeker ook voor zijn tassen. Ze krijgen allemaal een mooie plek in onze winkel en we weten zeker dat onze klanten net zo enthousiast zijn als wij.”

De schoenen en tassen van Kurt Geiger zijn niet het enige waarover klanten enthousiast kunnen worden, vertelt Bart: “We zijn een samenwerking aangegaan met het kinderschoenenmerk Shoesme. Shoesme is marktleider op het gebied van kinderschoenen, met een zeer uitgebreide collectie schoenen van de beste kwaliteit. Vanaf nu is Shoesme het enige kinderschoenenmerk in onze winkel, maar we kunnen wel meteen de grootste Shoesme-collectie tonen. Voor ons en voor onze klanten is dit een absolute win-winsituatie. Wat ons betreft wordt het een heel mooi najaar!”